Gjini: Sipas të gjitha matjeve në Gjakovë nuk do të ketë balotazh

Gjini: Sipas të gjitha matjeve në Gjakovë nuk do të ketë balotazh

NULL NULL
1 week më parë

Kandidati i AAK-së për Gjakovën, Ardian Gjini, njëherësh kryetar aktual i kësaj komune, ka thënë se Gjakova në zgjedhjet e 17 tetorit nuk do të shkojë në balotazh.

“Sipas të gjitha matjeve në Gjakovë nuk do të ketë balotazh. Të dielën zyra ime pra e kryetarit është në dorën e qytetarëve. Mendoj që qytetarët e Gajovës kanë ditë me pa, kanë ditë me ba dallimin”, ka thënë Gjini në Rubikon.

“Jam i bindur që edhe nëse vendosin kundër meje e kanë vendim racional e jo vendim emocional këtë e kam insistu gjithmonë me e pasë”, ka vazhduar ai.

Sipas tij matjet, disponimi në terren dhe disponimi i qytetarëve tregojnë se këtë të diel do të përfundojë gara zgjedhore për kryetar të Gjakovës.