Gjini: Asnjë projekt nuk e kam nis gjatë fushatës zgjedhore

Gjini: Asnjë projekt nuk e kam nis gjatë fushatës zgjedhore

NULL NULL
1 week më parë

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për kryetar të Gjakovës Ardian Gjini, e ka prezantuar programin e tij zgjedhor me të cilën garon edhe për një mandat në krye të komunës në zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Gjini tha në emisionin Rubikon në Klan Kosova se asnjë projekt nuk e ka nisur gjatë fushatës zgjedhore.

Ai tha se dy projekte do t’i nis pas zgjedhjeve dhe atë të hënën e 18 tetorit.

“Asnjë projekt nuk e kam nisur në fushatë zgjedhore. Kur të nënshkruhet kontrata e ekzekutimit  me operatorin tek atëherë mundesh ta konsiderosh se ajo rrugë do të kryhet. Kur kanë kaluar të gjitha procedurat e prokurimit. Dhe procedurat e prokurimit nuk mund të kalojnë nëse nuk është buxheti. Nëse nuk është zotimi për buxhet”.

“Asnjë nuk e kam pritë. Madje madje dy i kam shtyrë për pas zgjedhjeve veç për ta bërë një gjest shumë të mirë për qytetarët e mi. Të hënën me datën 18, do t’i nis dy projekte”.