20:36, 10 Prill 2019

Këto pamje të rënda kanë bërë xhiron në mediat e huaja.

Samanta Cerio, gjimnaste në Auburn University, SHBA theu të dyja këmbët pas një rënieje të tmerrshme gjatë garës këtë fundjavë.

Cerio po bënte kalimin e saj të parë, por rezultoi tepër e rëndë për të

Pasi bëri disa rrotullime ajo u përpoq të “ateronte”, por mbas rënies sportistes i kanë dalë gjunjët nga vendi dhe i janë thyer të dyja këmbët.

Pas ngjarjes së tmerrshme u transportua menjëherë në spital.

Konkurs Pune

Lexo më shumë