11:11, 1 Prill 2020

Ministria e Shëndetësisë e Gjermanisë u ka kërkuar qytetarëve që të përmbahen nga shakatë rreth Koronaviorusit në “Ditën e Gënjeshtrave”.

“Korona nuk është shaka”, thuhet në thirrjen e bërë, shkruan CNN, transmeton Klan Kosova.

Është traditë në vendet e Perëndimit siç është Gjermania që njerëzit të trillojnë ngjarje dhe të shtyjnë në kurhte më 1 prill.

“Në këtë situatë, kërkojmë nga ju që të përmbaheni rreth trillimit të ngjarjeve ku temë është Koronavirusin në 1 prillin e këtij viti” thuhet në njoftim.

Konkurs Pune

Lexo më shumë