8:48, 11 Korrik 2018

Secila fotografi e Instagramit mund të fshehë një histori qesharake prapa saj. Një foto e përsosur nuk tregon asnjëherë atë se çfarë ka ndodhur në prapaskenë të saj dhe sa përpjekje u deshën për ta bërë shkrepjen e duhur për ta ndarë me botën.

Klan Kosova ka gjetur 19 vajza që nuk kanë frikë të zbulojnë gjithçka prapa skenave të fotografive të tyre të bukura.

\