Gjakovë, nis ndërtimi i ngrohtores së re (VIDEO)

Gjakovë, nis ndërtimi i ngrohtores së re (VIDEO)

10 muaj më parë

Gurthemeliin ja vunë të martën.

Pas një viti, shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostollova, Ministri në detyrë i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, dhe kryetari i Gjakovës Ardian Gjini, po besojnë se nga ky vend do të burojë ngrohja për gjakovarët.

Madje edhe sipas qejfit të tyre, shumë më lirë. Këtë çmim të ulët do t’ua sigurojë djegia e biomasës.

Kronikë e zgjeruar nga Blerta Ahmeti.