20:12, 10 Gusht 2018

Në Gjakovë sot është protestuar kundër vrasjes së dyfishtë në fshatin Krekoc, ku u vranë nënë e bijë.

Aty u tha se nuk duhet heshtur ndaj dhunës në familje dhe se shoqëria duhet që të vetëdijesohet ndaj këtij fenomeni negative, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Halil Berisha.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë