Gjakovë: Gruaja bie pre e mashtrimit, ia dha 10 mijë euro “shokut” të Facebookut

Një grua ka rënë pre e mashtrimit përmes rrjeteve sociale. Klankosova.tv mëson se 57-vjeçarja ia kishte dhënë 10 mijë euro një personit që e kishte njohur në Facebook. I dyshuari i ishte prezantuar viktimës si një kompleksi të banesave dhe se do t’ia kthente paratë asaj posa ta shiste një nga banesat. Ai ka arritur … Continue reading Gjakovë: Gruaja bie pre e mashtrimit, ia dha 10 mijë euro “shokut” të Facebookut