Gërvalla nga Kroacia: Lufta është kthyer sërish si kërcënim real në Ballkan

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla mori pjesë në takimin e Komisionit të Partneritetit në nivel ministror të Kartës SHBA-Adriatik (A5) që po zhvillohet në Zagreb të Kroacisë. Gjatë këtij takimi u diskutua lidhur me sfidat e sigurisë në Evropën Juglindore me theks të veçantë në proceset … Continue reading Gërvalla nga Kroacia: Lufta është kthyer sërish si kërcënim real në Ballkan