Gati një milion përdorues të Facebook-ut në Kosovë

Gati një milion përdorues të Facebook-ut në Kosovë

NULL NULL
1 year më parë

Numri i përdoruesve të Facebook-ut në Kosovë është 910 mijë.

Sipas një hulumtimi të IT SHQIP 62 përqind prej përdoruesvë të Facebook janë meshkuj dhe 38 përqind femra.

Numri më i madhe i tyre janë në Prishtinë, Prizren dhe Ferizaj.

Në Prishtinë, sipas të dhënave, janë 200 mijë përdorues.

Në Prizren 110 mijë, ndërsa në Ferizaj 100 mijë.