21:27, 12 Korrik 2018

Dërgimi i Ligjit për Pronat Komunale nga Qeveria në Kuvend dhe miratimi eventual i tij nga kjo e fundit do të bëjë që projekti Termokiss, objekt ky që i takonte Termokosit, por që iu dha në shfrytëzim të rinjve për aktivitet të mos ketë më probleme.

Kjo u mirëprit edhe nga Drejtoria e Pronës në komunën e Prishtinës.

Kronikë e zgjeruar nga Fillojetë Konjuhi.