9:45, 20 Maj 2020

Një qytetar ka vendosur që pyllin ta sjellë në kryeqytet.

Gazetari Kron Sadiku ju sjell storien të një qytetari të Prishtinës që ka shndërruar hapësirën publike në një mal të vogël, njofton Klan Kosova.

Ora 7 – Gani Qamili, banori i cili ka shndërruar lagjen e tij në mini pyll – Klan Kosova

Ora 7 – Gani Qamili, banori i cili ka shndërruar lagjen e tij në mini pyll – Klan Kosova Dikush shkon në pyll për ta gjetur ajrin e mire dhe qetësinë ndërsa dikush tjetër ka vendosur që pyllin ta sjell në kryeqytet. Është gazetari Kron Sadiku, ai i cili ju sjell storien rreth një qytetari të Prishtinës që ka shndërruar hapësirën publike në një mal të vogël. Është fjala për Gani Qamilin.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 19 mai 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë