23:18, 19 Qershor 2019

Futbollisti i Tiranës, Jurgen Goxha, në rrjetet sociale i është drejtuar kosovarëve me një gjuhë të papranueshme dhe ofenduese.

Goxha u përfshij në një debat në një faqe në rrjetin social facebook të quajtur Fansat e Futbollit Kosovar, ka fyer rëndë shqiptarët e Kosovës.

“Po sa kan lujt jupi me shok futbolll… ju buk si keni honger o kosovar t m*tit… se ju bom njerz e tash ju dukena si hasem… haram buka e shqiptarit”, shkruan Goxha.

Ai ka me këtë rast shkrimin i ka dedikuar komenteve ndaj trajnerit Redi Jupi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë