Fustani i Beyonce në Pre-Grammy Gala është dizajnuar ng Valdrin Sahiti

Fustani i Beyonce në Pre-Grammy Gala është dizajnuar ng Valdrin Sahiti

8 muaj më parë

Këngëtarja e njohur botërore, Beyonce, mbrëmë ishte pjesëmarrëse në Pre Grammy Gala të organizuar nga producenti i njohur amerikan, Clive Davis, aty janë të pranishëm yje të shumta botërore.

Beynonce pati të veshur një fustan elegant me ngjyrë të kuqe të cilin e kishte të dizajnuar nga Valdrin Sahiti, transmeton Klan Kosova.

E njëjta këngëtare para një muaji kishte veshur një fustan të dizajnuar nga Kujta dhe Meri, të cilin e pati të veshur në ditëlindjen e këngëtari Drake.

Evente të shumta si Pre Grammy Gala mbahen çdo herë para Grammy Awards.