23:00, 7 Nëntor 2018

Dita e dasmës është më e veçanta për secilin person. Por, ndonëse është ditë e veçantë dhe e mbushur me gëzim, paraprakisht kërkon një përgatitje të madhe, e që në mesin e kësaj përgatitjeje hyn edhe përzgjedhja e fustanit.

Fustani i nusërisë gjithmonë duhet të jetë unik për nga bukuria dhe t’i përshtatet trupit të nuses, prandaj edhe është i vështirë procesi i përzgjedhjes së një fustani ideal.

Prandaj, në mënyrë që t’ua lehtësojmë sadopak këtë proces, më poshtë i keni disa ide se cilët fustane të nusërisë janë në modë për këtë vit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë