16:30, 14 Prill 2019

Të ftohesh në një festë nuk është edhe pa ‘shqetësime’.

Fustanet që do të vishni në festën e ndonjë mikut tuaj, padyshim që janë një pjesë e rëndësishme e pamjes tuaj, njofton Klan Kosova.

Më poshtë po ju rekomandojmë disa prej tyre që do të mund t’i vishnit varësisht prej kohës, vendit dhe momentit të caktuar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë