Fushata zgjedhore për balotazh do të jetë pesë ditë (VIDEO)

Fushata zgjedhore për balotazh do të jetë pesë ditë (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Subjektet politike dhe kandidatët do të kenë pesë ditë kohë të zhvilluar fushatën zgjedhore.

Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, në një konferencë për media nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve.

Sipas tij, KQZ-ja ka marrë vendim për miratimin e planit operacional për organizimin e raundit të dytë të zgjedhjeve për kryetarë të komunave, ku përfshihen aktivitetet që do të realizohen nga ky institucion për përgatitjen e këtyre zgjedhjeve.

KQZ deri më tani nuk ka shpallur rezultatet përfundimtare për kryetarë të komunave dhe zyrtarisht ende nuk është mbyllur procesi i raundit të parë.

“Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për miratimin e planit operacional për organizimin e raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave, ku përfshihen të gjitha aktivitetet që do të realizohen nga KQZ për përgatitjen e këtyre zgjedhjeve”.

“Fushata zgjedhore për subjektet politike dhe kandidatët që do të garojnë në raundin e dytë, do të jetë 5 ditore, do të fillojë më 8 nëntor dhe do të përfundojë më 12 nëntor”, tha Elezi.