Fuqia e grimit - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Fuqia e grimit

NULL NULL
18/10/2015

Grimi apo make-up’i është art që performohet në trup për të përmirësuar apo për ta ndryshuar pamjen e tij.

Fuqia dhe mënyra se si arrijnë produktet kozmetike të përbëra nga kemikale të ndryshme ta transformojnë njeriun, është e pamohueshme.

Se sa i rëndësishëm është grimi për pamjen e dikujt e dëshmojnë edhe fotografitë në vazhdim, të realizuara nga vajzat të cilat kanë probleme me akne.

Ato dëshmojnë se si makijazhi iu vije në ndihmë dhe ua rritë vetëbesimin.

Portali Buzzfeed ka bërë një përmbledhje të disa prej vajzave që me anë të grimit e ndryshojnë veten e tyre, transmeton Klan Kosova.

Kjo është Shanon Taylor. Mënyra se si ajo arrin të transformohet më së miri e tregon fotografia.

Shanon

Em Ford, është një vajzë e cila është pionierë në ngritjen e vetëdijes për problemin e akneve në fytyra. Ajo ka kohë të gjatë që po punon për t’i mësuar vajzat që kanë problemin e njëjtë me të, se si të makijazhohen që t’i mbulojnë aknet.

Vicky Logan është vajza e radhës e cila me anë të grimit ka arritur që t’ia lehtësojë vetes ditët për shkak se kompleksi i saj ishin aknet.

Vicky Vickyyy

Cassandra Bankson ka filluar që të merret me mësimet mbi makijazhin që nga vitit 2010, kur për herë të parë e kishe publikuar videon edukuese edhe në You Tube.

Cassandra Cassandra 5

Courtney Pollock

Courtney