FSK-ja me qen të trajnuar vazhdon kërkimet për punëtorin në gërmadhat e ish-Adriatikut

Janë bërë gjashtë orë prej se kur kanë filluar kërkimet për njërit nga punëtorët që e zunë muret e rrënuara të ish-hotelit Adriatik në Mitrovicë, njofton Klan Kosova. Në vendin e ngjarjes kanë dalë menjëherë Policia e Kosovës, ekipi i zjarrëfikësve dhe në orët e mbrëmjes edhe njësiti i Forcës së Sigurisë së Kosovës për kërkim … Continue reading FSK-ja me qen të trajnuar vazhdon kërkimet për punëtorin në gërmadhat e ish-Adriatikut