23:22, 19 Qershor 2019

Natyra është e pasur me shpikje dhe shpesh na bën surpriza duke prodhuar fruta të çuditshme ose perime që duken si diçka krejt tjetër – si ndonjë kafshë, pjesë trupi ose madje edhe si fytyra njerëzore që shprehin emocione.

Ne bëmë një përmbledhje të dhuratave më të veçanta nga natyra që duken sikur janë ngjallur.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë