15:38, 27 Mars 2020

Pas një koncerti në Moskë, Till Lindemann, 57 vjeçar, pasi u ankua për pneumoni të mundshme dhe temperaturë të lartë, ai u dërgua me urgjencë në spital.

Diagnostifikimi: Koronavirus!

Siç raportohet nga gazeta BILD, Rammstein madje ishte në rrezik për vdekje, njofton Klan Kosova.

Sipas gazetës, Rammstein tani po karantinohet në një njësi të kujdesit intensiv në një spital të Berlinit.

Sidoqoftë, ai supozohet se po tregon shenja shërimi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë