20:17, 6 Qershor 2018

Një burrë nga Franca juglindore ka fituar lotarinë franceze ”My Million”, madje për herë të dytë në më pak se dy vjet, njofton Klan Kosova.

Sipas matematikanëve bëhet e ditur se kjo ka gjasa të ndodhë në një në 16 trilionë persona, njofton Klan Kosova.

Fituesi, i cili nuk u emërua, fitoi çmimin e tij të parë prej € 1 877,000 në nëntor 2016 dhe vazhdoi të luajë çdo javë.

Muajin e kaluar ai fitoi çmimin e tij të dytë prej 1 milion euro po ashtu, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë