Francezët nisin vaksinimin në plazhe (VIDEO)

Francezët nisin vaksinimin në plazhe (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Në bregdetin Carry-le-Rouet të Francës, është hapur qendra e vaksinimit kundër COVID-19.

Atje, banorët e zonës si dhe turistët francezë kanë mundësi të imunizohen me dozën e parë ose të dytë të virusit.

Në këtë qendër, vaksinën po e marrin rreth 200 pushues brenda 24 orëve.

Sipas shefes së qendrës të vaksinimit, Agnes Gatto, ky shërbim është i nevojshëm, pasi ky plazh ka shumë turistë, ku të njëjtit, kanë interesim të madh për t’u vaksinuar.

Vendimi për të hapur këtë qendër erdhi si tentativë për të tërhequr sa më shumë francezët që të vaksinohen.

Kronikë nga Gresa Nitaj