12:00, 7 Dhjetor 2018

“Ndërrimi i fytyrës” apo face swapping siç njihet në rrjetin social, Snapchat është bërë një trend mjaft interesant kohëve të fundit.

Së fundmi njerëzit janë duke bërë këto ndërrime të fytyrës me kafshët, dhe po del të jetë sa e çuditshme aq edhe qesharake.

Disa nga këto foto i kemi përzgjedhur më poshtë: