9:40, 15 Maj 2019

Në ditët e sotme, prindërit shpesh i krahasojnë fotografitë e tyre të fëmijërisë me ato të fëmijëve të tyre, dhe ndonjëherë ata madje edhe i ndajnë këto fotografi online për të marrë mendime të njerëzve të tjerë në lidhje me atë se sa ka ngjashmëri midis tyre dhe fëmijëve.

Të famshmit nuk janë përjashtim këtu, sepse gjenet mund t’i befasojnë edhe ata!

Në listën e mëposhtme e shihni se sa interesante janë këto krahasime!

Milla Jovovich dhe Ever Gabo Anderson


Angelina Jolie dhe Shiloh Jolie-Pitt


Beyoncé dhe Blue Ivy Carter


Victoria dhe Harper Seven Beckham


David dhe Cruz Beckham


Drew Barrymore dhe Olive Barrymore-Kopelman


Kim Kardashian dhe North West


Jennifer Lopez dhe Emme Maribel Muñiz


Jessica Simpson dhe Maxwell Drew Johnson


Jennifer Garner dhe Violet Affleck


Josh Duhamel dhe Axl Jack Duhamel


Orlando dhe Flynn Bloom

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë