Fotografitë që tregojnë prapaskenat e filmave të popullarizuar nga një kënd i ri

Fotografitë që tregojnë prapaskenat e filmave të popullarizuar nga një kënd i ri

NULL NULL
1 week më parë

Ekrane jeshile, kostume qesharake me sensorë të kapjes së lëvizjes, dyshe marifetesh dhe shumë grim – filmat dhe shfaqjet e preferuara televizive duken larg të qenit plot ngjyra dhe epike gjatë procesit të prodhimit.

Dhe një ekip i madh njerëzish duhet të bëjnë shumë përpjekje në mënyrë që shikuesit të shohin rezultatin përfundimtar.

Grimi i Samuel Jackson për Captain Marvel

Kështu duket Mark Ruffalo në xhirimet e “Avengers”.

Kështu duket kali i Knave of Hearts nga Alice nw Wonderland.

Në foton në të djathtë, mund të shihni Karen Gillan dhe Terry Notary, të cilët i dhanë emocionet e tij qenit dixhital “Buck in Call of the Wild”.

Në “Doctor Strange”, superfuqitë e personazhit nuk janë veçanërisht mbresëlënëse pa efekte speciale.

Punë e përpiktë mbi pamjen e Gamorës nga The Avengers

Magjia e teknologjisë dixhitale në Avatar

Në skenën e garave në Star Wars, në vend të modeleve komplekse të audiencës, ata përdorën shtupë pambuku me shumë ngjyra.

Transformimi i kalit në filmin Mulan

Emocionet e Josh Brolin për versionin digjital të Thanos

Thunderbird, në xhirimet e Fantastic Beasts, dukej mjaft i pazakontë.