22:00, 19 Gusht 2019

Në kohët e sotme njerëzit bëjnë dhjetëra fotografi çdo ditë dhe shumë shpesh përpjekjet e tyre për fotografi janë të pasuksesshme.

Ndoshta ndonjëherë mendoni se të gjitha gjërat janë në rregull dhe ju ka mbetur vetëm të shtypni butonin e aparatit apo telefonit.

Pas kësaj kur ndaleni dhe e shikoni fotografinë mundeni të shihni një mace ose një qen para aparatit, apo ndonjë njeri duke vrapuar.

Këtu më poshtë keni disa fotografi të këtij lloji:

Konkurs Pune

Lexo më shumë