15:03, 12 Shkurt 2019

Të gjithë ne kemi ëndërruar të kthehemi në të kaluarën për të parë gjërat që i kemi parë ose duke i lexuar në libra.

Për fat të keq, nuk ka një gjë të tillë si udhëtimi në kohë. Megjithatë, ne kemi rastin të shohim jetën e paraardhësve tanë përmes fotografive të vjetra për të na treguar se jeta e tyre ishte shumë e bukur se e jona, njofton Klan Kosova.

Fotografitë e mëposhtme janë disa nga momentet dhe gjërat interesante të së kaluarës.

Arnold Schwarzenegger, Wilt Chamberlain dhe Hugh Hefner vitet 1970

Një përshendetje nderi, Rusi, 1990

Refugjatët shqiptarë në anije mallrash Vlorë në portin italian të Barit më 8 gusht 1991

Një karrige dentare e cilësisë së mirë para shumë vjetësh në stomatologji

Sot kjo duket e pabesueshme, por në të kaluarën, familjet e kësaj madhësie nuk ishin fare të rralla.

Gëzuar Pashkët me një lepur

Makina të bllokuar në borë në Idaho, 1952

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë