18:35, 26 Qershor 2015

Këto fotografi janë shpallur fituese në konkursin e hapur nga BBC, për “imazhet e motit ose shkenca që është përdorur për parashikimin e motit, ujit dhe klimës

Tre fotografitë e para janë bërë nga fotografë profesionalë.

photo

photo

photo

Tre fotografi të radhës ilustrojnë “ Delikatesën dhe fuqinë ekstreme të motit dhe klimës”

photo photo jpg 5 photo jpg 6

Fotografia e radhës vjen nga kategoria “Shkenca në Aksion” , ku tregon “hulumtuesit duke punuar në fushën ose konfigurimet laboratorike”

photo

Këto tre fotografi të fundit janë bërë me telefona celularë

photo

photo

photo

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë