22:00, 12 Qershor 2019

Jeta është e mbushur me gjëra të vogla dhe momentet e bukura që shkrijnë edhe zemrat më të ftohta.

Magjia e fotografisë mund të ndihmojë që këto momente të zgjasin pak më shumë, nëse jo përgjithmonë dhe na lejojnë t’i ndajmë ato me botën, njofton Klan Kosova.

Bright Side ka mbledhur fotografitë më emocionuese dhe karakteristike të kësaj natyre:

“Ky fans egjiptian u bart nga fansat meksikanë dhe kolumbianë, kështu që ai mund të shihte lojën e ekipit të tij”.

“Fotografia e parë e jona dhe gjashtë vjetë më vonë”

Ai ishte i shqetësuar se nuk mund të kishte fëmijë

Kjo është fytyra e lumturisë së vërtetë

Vajzat dhe diplomimi i tyre

Norvegjezët mbjellin mjaftueshëm molla që t’i shpërndajnë ato

Këta fëmijë e kanë pasur ditën e tyre të fundit në shkollën fillore

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë