12:00, 18 Janar 2020

Midis zjarreve vdekjeprurëse australiane janë heronjtë që po hidhen për të shpëtuar jetë. Zjarrfikësit po punojnë përreth orës, veterinerët po nxitojnë të kurojnë kafshët e djegura dhe madje edhe njerëzit e thjeshtë po bëjnë gjithçka që munden për të ndihmuar njëri-tjetrin të kalojnë nga fatkeqësia e zjarrit më të keq në histori.

Të gjitha këta janë bashkuar dhe po e ndihmojnë Australinë të shërohet, pak nga pak njofton Klan Kosova.

Veprim i vogël ka rëndësi dhe përpjekja e botës për të shpëtuar Australinë tashmë po tregon rezultate. Shikoni një përmbledhje fotografish më poshtë!

Filizi nga një pemë e djegur në Australi

Një vullnetare duke ndihmuar kafshët

Jeta e egër ka zëra sërish

Koalët e shpëtuar pas trajtimit, të gatshëm për t’u transferuar në një shtëpi të re

 

Jeta mbizotëron

Njerëzit në të gjithë globin janë duke bërë dorashka dhe çorape për kafshët e prekura nga zjarret

Të famshmit dhanë ndihmën e tyre

Zjarrfikësit po mbrojnë kafshët nga zjarret duke i fshehur në helmetat e tyre

Mijëra njerëz mund të kenë humbur shtëpitë e tyre, por ata nuk janë vetëm

Qetësia pas një tragjedie të pamasë

Mijëra kilogramë ushqimesh u hodhën nga ajri

Shtëpia e Operas e Sidneit ndizet për nder të zjarrfikësve të guximshëm. Faleminderit!

Konkurs Pune

Lexo më shumë