13:39, 9 Qershor 2020

Kronika e mëposhtme përmes fotografive na dërgon në Prizrenin e vitit 1943 ku do të shohim fotografi të papara deri më sot.

Se çka fshihet në ato foto, cila është historia e tyre ju tregojmë përmes rrëfimit të historianit Frashër Demaj dhe fotografive të Institutit italian “Luce”, njofton Klan Kosova

Kronikë e Milot Hasimja

Konkurs Pune

Lexo më shumë