18:08, 3 Korrik 2019

Dritat magjepsëse të Kullës Eiffel, Grand Canyon-i qe ka një pamje fantastike dhe puna e Michelangelos duket se janë shumë pamje të krijuara për t’u admiruar dhe fotografuar.

Por juve ju mbetet vetëm që t’i admironi pasi sipas ekspertëve, janë disa vende turistike të cilat nuk mund t’i fotografoni dhe t’i postoni në rrjete sociale.

Shikoni përmes fotografive më poshtë se cilat janë ato:

Pallati Kumsusan i Diellit

10 Photos of Tourist Places You Can’t Post on Your Instagram

Kulla e Eiffel-it

10 Photos of Tourist Places You Can’t Post on Your Instagram

Kalaja Neuschwanstein

10 Photos of Tourist Places You Can’t Post on Your Instagram

Grand Canyon

10 Photos of Tourist Places You Can’t Post on Your Instagram

Taj Mahal

10 Photos of Tourist Places You Can’t Post on Your Instagram

Konkurs Pune

Lexo më shumë