20:00, 22 Gusht 2019

Gjatë përditshmërisë njerëzit hasin në gjëra të ndryshme disa prej të cilave konsiderohen si problem i madh.

Këto momente dikush ka vendosur t’i dokumentojë me anë të fotografisë dhe t’i publikojë në rrjete sociale.

Kështu Bright Side me anë të një shkrimi ka përmbledhur disa nga këto fotografi të cilat paraqesin momente të ndryshme të njerëzve.

Në këto fotografi këngëtares së famshme Rihanna njëra pjesë e takes i ka mbetur në shkallë, ndërsa në një fotografi tjetër shihet një dorezë e derës ku në të cilën janë varur disa pantallona.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë