19:30, 23 Korrik 2019

Çdo vit, njerëzit shkatërrojnë 7.3 milionë hektarë të pyjeve. Njerëzit e bëjnë të njëjtën gjë edhe me burimet dhe pasuritë e tjera të Tokës.

Duket se njerëzit e konsiderojnë natyrën si diçka mbi të cilën kanë të drejta. Por, duket se harrojnë se natyra mund të ‘luftojë’ shumë egër dhe gjithmonë fiton.

Dhe nuk po flasim për katastrofa natyrore. Natyra fiton gjithmonë shumë ngadalë, por edhe fitoret më të vogla janë shumë të fuqishme krahasuar me ato të njerëzve, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi që e dokumentojnë më së miri se natyra është ajo që udhëheq me këtë botë.

Pemët janë mbuluar nga rrjeta e merimangës

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

Natyra është më e fuqishme se sa çdo gardh

Kur vreshtat rriten e bëjnë që çdo gjë të duket më magjike

Jeta në mes të tullave ‘pa shpirt’

Natyra është mjeshtër i konturimit

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

Së shpejti, askush nuk do ta dijë se aty dikur ekzistonte një shenjë trafiku

Nëna Natyrë e ka fituar ‘betejën’ me këtë qytet

Makineritë e rënda nuk kanë më shumë fuqi se vet natyra

Krijimet e njerëzve janë të përkohshme

Një tullë natyrale është gjithmonë diçka e bukur

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

Asnjë mur nuk mund ta ndalojë rritjen e këtij druri

Natyra mund t’i thyejë të gjitha barrierat

Ka gjithmonë vend për ‘jetë të re’

Rrjedhë e gjelbër

Madje, edhe një pemë e vogël mund të ketë kaq shumë fuqi!

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

Natyra duket se shpesh nuk e njeh civilizimin

Kush tha se njerëzit udhëheqin me këtë botë?

‘Mbretëria’ e natyrës është më e fuqishme se sa ajo e njerëzve

Jeta gjithmonë e gjen një rrugë…

Kur natyra ‘gllabëron’ edhe varret

24 Powerful Photos Proving It’s Nature That Rules This World

 

 

 

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë