17:39, 10 Tetor 2018

Joan Carol është fotograf dhe dizajner grafik nga Spanja. Më shumë se 100.000 persona janë të mahnitur me llogarinë e tij në Instagram.

Carol përdorë dritë, ujë dhe lëvizje për t’i “çuditur” ndjekësit e tij, me të cilët pëlqen të ndajë ndjenjën e energjisë.

Nëse ju  mungon magjia në jetën reale, do të kënaqeni teksa lëvizni poshtë e lartë këtyre fotografive.