19:30, 21 Janar 2020

A e keni menduar ndonjëherë pse njerëzit janë kaq të sigurtë se mund të fitojnë kundër Nënës Natyrë?

Ndoshta, mamuthët ose dinosaurët janë ndjerë kështu derisa po hanin gjethet nga majat e pemëve. Por, dihet se si përfunduan ata, apo jo?

Ne besojmë se natyra është përpjekur që ta marrë vëmendjen tonë kohëve të fundit. Sipas Kombeve të Bashkuara, numri i stuhive, vërshimeve dhe valëve të nxehtësisë është rritur pesëfish në krahasim me vitin 1970.

Pra, është koha që njerëzit të heqin ‘kurorat’ dhe t’i përkulen natyrës, transmeton Klan Kosova.

Ne e dimë që ka gjithmonë njerëz që është vështirë që të binden. Kjo është edhe arsyeja pse kemi zgjedhur disa fotografi që e tregojnë më së miri se natyra është forca më e madhe në planet, prandaj edhe njerëzit gjithmonë do të humbasin.

Është e mrekullueshme ta shohësh mbijetesën edhe kur probabiliteti për një gjë të tillë është pothuajse zero

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Vetëm një vijë e hollë e ndan jetën nga vdekja

Njerëzit e duan çelikun, por natyra e do gjelbërimin

Këto pemë duket se e kanë pasë një ‘jetë’ të vështirë

Kjo veturë është mbuluar nga egërsia e natyrës mbi të cilën shkelte dikur

Jemi kuriozë të dimë nëse pas kësaj fotografie fshihet një histori

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Duket sikur një përbindësh që po përfundon së ngrëni viktimën e vet

Kur do, gjithmonë e gjen gjithmonë një rrugë 

Ky është një nga vendet më romantike që është krijuar nga natyra dhe shinat e vjetra të trenit

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

‘Pushtimi’ ka filluar

Kur paqja është prioritet

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

As betoni duket se nuk arrin ta ndalë fuqinë e natyrës

Mund të jetë vend i braktisur nga njerëzit, por jo edhe nga natyra

Ky dru tani mund të flasë dhe shohë

Versioni “The Scream” i Nënës Natyrë

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë