19:17, 13 Janar 2020

Që nga shkrirja e këpucëve dhe pjekja e misrit në trup e deri tek fytyrat dhe automjetet tërësisht të ngrira nëpërmjet fotografive njerëzit tregojnë se si është të jetosh në kushte ekstreme atmosferike.

Për shumicën e njerëzve kushtet ekstreme janë diçka e pamundur por disa njerëz janë mësuar dhe jetojnë me to, transmeton Klan Kosova.

Sigurisht se vetëm duke i parë këto fotografi do të ndjeni motin e ftohtë ose të nxehtë!.

Konkurs Pune

Lexo më shumë