23:43, 12 Janar 2019

Si një fotograf profesional dhe pianist nga Franca, ai është me fat që mbush botën e tij artistike me këto dy pasione të zemrës.

Ky është Romain Thiery, i cili ka udhëtuar dhe hulumtuar në disa vende si Franca, Italia, Belgjika, Ukraina, Gjermania dhe Polonia në kërkim të pianove të harruara dhe vendeve të braktisura, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa nga shkrepjet fantastike të tij.
Requiem Pour Pianos 11
Requiem Pour Pianos 33
Requiem Pour Pianos 30
Requiem Pour Pianos 4
Requiem Pour Pianos 7
Requiem Pour Pianos 37
Requiem Pour Pianos 1
Requiem Pour Pianos 44
Requiem Pour Pianos 5
Requiem Pour Pianos 21

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë