14:20, 8 Shtator 2019

Bota jonë është e bukur – neve vetëm na duhet që të jemi në gjendje të kuptojmë bukurinë e saj. Për fat të mirë, falë përpjekjeve të fotografëve nga e gjithë bota, kemi mundësi të rregullta për t’i kënaqur sytë tanë me imazhe të pazakonta, magjepsëse dhe frymëzuese, vlera e vërtetë e të cilëve qëndron në natyrën plotësisht të paprekur dhe të pakorruptuar.

Për ta vërtetuar këtë gjë, ne kemi mbledhur disa fotografi:

Konkurs Pune

Lexo më shumë