Flokë kaçurrela për 15 minuta (VIDEO)

Flokë kaçurrela për 15 minuta (VIDEO)

8 muaj më parë

Flokët e çrregullt janë trend i verës. Por për flokët e drejtë, formimi i ondeve dhe kaçurrelave është problem, pasi ti duhet të përdorësh mashë, e cila shkakton djegien e majave dhe hollimin e flokëve.

Por një metodë e thjeshtë na tregohet në këtë video, ja se si të krijoni kaçurrela në mënyrë natyrale.

Pasi të lani flokët, krihini ato të lagura dhe lyejini me gjel ose krem për stilim flokësh duke i masazhuar me dorë.

Futini flokët në një peshqir të thatë dhe lini për 15 minuta.

Pasi të hiqni ato nga peshqiri do shikoni se sa natyralë dhe të shëndetshëm janë kaçurrelat tuaja.