Flini rehatshëm

Flini rehatshëm

NULL NULL
6 years më parë

Jeni zgjuar në mëngjes shpesh shumë nervoz, dhe jo energjik, kjo si pasojë e mos gjumit të rehatshëm gjatë natës, apo edhe se nuk keni fjetur fare.

Një zgjidhje ideale do të ishte përfekt,transmeton Klan Kosova për të ju ndihmuar për gjumë më të rehatshëm.

Maskat e syve janë një zgjidhje e duhur për një gjumë të qetë dhe të mirë.

Të tilla mund të i bleni në ndonjë dyqan apo farmaci, por ato mund edhe të i përgatisni vet ju, pasi që nuk ju merr edhe shumë kohë.

Ja çka ju nevojitet:

Ngjitës apo gjilpërë.

Copë letre.

Ngjyra.

Laps.

Material me apo pa dizajne.

Tashmë ju e dini për ç’farë po bëhet fjalë, vizatojeni në fletë formën e maskës së syve, duke e prerë atë me gërshërë pastaj, përpunoni atë dhe dekoroni me elementet tjera të dizajnuara.

klankosova.tv