10:53, 11 Shkurt 2019

“Presim që shumica në parlament dhe opozita të tregojnë vullnet të mirë dhe ne shpresojmë seriozisht se do të miratohet puna e mirë e dy grupimeve të komitetit ad-hoc, në mënyrë që tashmë të hyjë në fuqi për zgjedhjet lokale.” – u shpreh eurodeputeti në një intervistë për gazetën Shekulli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë