Flasin familjarët e njërit prej të arrestuarve në kufirin me Serbinë

Gjatë ditës së djeshme rreth orës 13:00, Policia e Serbisë ka arrestuar dy shtetas kosovarë. Ata dyshohet se kanë hyrë gabimisht në territorin që i takon Serbisë. Të arrestuarit janë Blerim Maqastena, Asambleist i Pavarur në Komunën e Podujevës si dhe Berat Mexhuani. Fazli Maqastena, vëllau i Blerim Maqastenës i tha Klan Kosovës se ata … Continue reading Flasin familjarët e njërit prej të arrestuarve në kufirin me Serbinë