13:00, 31 Dhjetor 2018 Autor: Diellza Malushi

Film i parë ishte dy sekonda, i cili për herë të parë u xhirua në vitin 1888.

Që nga ai vit bota kinematografike ka pësuar një revolucion të madh, si nga ana e imazhit ashtu edhe nga temat që trajtohen.

Viti 2018 mund të themi se ishte mjaft i suksesshëm për fushën e filmit, një gjë që vlen të veçohet saj përket këtij viti është se më shumë janë publikuar filma të zhanrit fantazi dhe po këta filma korrën një sukses tejet të madh, njofton Klan Kosova.

Disa nga filmat më të suksesshëm të këtij viti ishin:

Black Panther

Avengers: Infinity War 

Aquaman

A Star Is Born

Annihilation

Roma

A Quiet Place

Hereditary

Searching

Crazy Rich Asians

Konkurs Pune

Lexo më shumë