21:30, 9 Shkurt 2019

Java e Modës në New York është duke u mbajtur.

Aty marrin pjesë dizajner dhe shtëpi të ndryshme të modës, ku shfaqin koleksionet e tyre të fundit.

Pos veshjeve të cilat komentohen shumë nga publiku, aty komentohen edhe modelet të cilat marrin pjesë. Dizajneri japonez, Tomo Koizumi, këtë herë ka sjellur fustane interesante të cilat janë me material unik.

Sipas Hollywood Life fustanet e dizajnuara nga ai u komentuan pozitivisht nga shumë njerëz.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë