22:46, 5 Tetor 2019

Kompania amerikane ” Uber Copter”, ka lansuar shërbimin e transportit me helikopter mes aeroportit ‘JFK’ të New York dhe Manhattan.

Shërbimet kanë nisur gjatë kësaj vere dhe janë ofruar vetëm për klientët e veçantë.

Por para afro një muaji ky shërbim ofrohet për gjithë qytetarët.

Çmimi për udhëtimin që zgjat 8 minuta, është 200 euro personi.

Por sigurisht shmanget trafiku dhe komoditeti është i garantuar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë