14:53, 20 Korrik 2019

Sot në sheshin “Adem Jashari” ka filluar edicioni i parë i “Gastronomy Festival”.

Ky festival ka për qellim bashkimin e bizneseve në një vend ku mund të shkëmbejnë ide dhe përvoja të ndryshme, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa në këtë festival vizitorët mund ta marrin më shumë informacione rreth gastronomisë.

Gjithashtu edhe për bizneset pjesëmarrëse është një mundësi e mirë që të promovojnë produktet e tyre.

qytetaret kanë thënë që festivalet e tilla duhet të organizohen edhe më shpesh sepse sipas tyre, kjo ndikon edhe në promovimin e produkteve vendore.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë