9:12, 10 Korrik 2019

“Fight Club Prishtina” është klubi ku artet marciale bëhen bashkë, njofton Klan Kosova.

Se cili është ky klub dhe si mund të bëheni pjesë e tij mund ta shikoni përmes stories së gazetarit Kushtrim Bekolli.

Ora 7 – "Fight Club Prishtina", klubi ku artet marciale bëhen bashkë – Klan Kosova

Ora 7 – "Fight Club Prishtina", klubi ku artet marciale bëhen bashkë – Klan Kosova është gazetari Kushtrim Bekolli, i cili na sjell më shumë informata rreth një klubi të arteve marciale. Se cili është ky klub dhe si mund të bëheni pjesë e tij ju tregojmë përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 9 juillet 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë