9:58, 26 Qershor 2018

Është ndeja e saj dhe ajo zgjodhi të sfidonte gravitetin!

Pensionistja e njohur britanike Eva Lewis ka zgjedhur që ditëlindjen e saj të 102, të hidhet në parashutë por kësaj radhe në një vend të mbyllur me dyer, njofton Klan Kosova.

Gjyshja e cila ka lindur gjatë Luftës së Parë Botërore, ishte veshur me një uniformë dhe mbrojtëse para se të ngazëllehej me ajrin brenda një tuneli me erë.

Zonja Lewis ndjeu forcën prej 177 kilometrash në orë dhe nuk mund të fshijë buzëqeshjen e saj në fytyrë gjatë gjithë kohës.

Për më shumë ja pamjet më poshtë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë